Publicatie Jan Goossen beeldbouwer

Op 15 november 2015 verscheen een nieuwe publicatie over Jan Goossen met een overzicht van de beeldhouwwerken en tekeningen die hij gemaakte in de periode 1959-2003.
De rijk geïllustreerde publicatie Jan Goossen beeldbouwer wordt in distributie gebracht door uitgeverij De Bovenkamer en de Verbeke Foundation. Het boek, hard cover, is tweetalig (Nederlands en Engels) uitgegeven en kost 19 euro per stuk.

Het boek is te koop bij de erkende boekhandel, ISBN/EAN: 978-90-807286-7-7 en bij de Verbeke Foundation.

De luxe editie van het boek omvat het boek met een piëzografie en kosten samen 75 euro. De piëzografie is een druk van een kleurentekening van Jan Goossen, titel ‘Constructie’ uit 1969, gesigneerd d.m.v. een preeg met de handtekening “Jan Goossen” in oplage van 1/40.
Te koop via de Verbeke Foundation in Kemzeke (bij Antwerpen) en uitgeverij De Bovenkamer.

Jan Goossen, piezografie, Constructie 1969 oplage 1/40

Jan Goossen, piezografie, “Constructie”, 1969 oplage 1/40

This entry was posted in News by Yvette. Bookmark the permalink.

About Yvette

Yvette Lardinois was getrouwd met Jan Goossen. Zij heeft onderzoek gedaan naar zijn werk en de website gemaakt. Yvette is beeldend kunstenaar en werkt bij het Zeeuws Museum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>